sunnuntai 15. toukokuuta 2011

make-up spring summer 2011

Itse olen tänä keväänä käyttänyt eniten smoky-eyes tyyliä ruskealla helmiäis-luomivärillä, koska sillä saan nopeasti tehtyä aamulla vähän viimeistellymmän lookin. Vaihtelen melkein mustasta shamppanjan-sävyiseen asun mukaan. Mustat eyelinerit vain ulkonurkkiin korostamaan silmää ja freshimmän lookin saamiseksi poskipuna joko oranssiin, vaaleanpunaiseen tai pinkkiin taittavana.
Kirkkaat huulet on mun mielestä ihanin trendi tälle keväälle. Huulet joko sorbetin oranssit tai pinkit ja sävy tietysti jokaisen oman ihon sävyä korostava. Meikissäkin pitää muistaa niin kuin vaatteissakin ettei kaikki sävyt käy kaikille..

Tässä meikissä on sopivasti käytetty kirkasta silmissä ja huulissa..yleiseti joko tai mutta taitava meikkaaja osaa laittaa sopivasti molempia.

Iltameikkiin voi silmiäkin korostaa tummalla smoky eyes-meikillä. Vaalean kannattaa taas mieluummin laittaa vähemmän kuin enemmän jos huulissa on jo korostavaa sävyä.
Silmämeikissäkin leikitellään väreillä. Sumuisen silmämeikin tehosteeksi voi lisätä kirkkaamman värin raikastamaan lookkia.

Tämä violetti koko luomen meikki oli upea catwalkilla, mutta käytännössä kannattaa kokeilla varoen ja mieluummin haaleammalla kuin tosi kirkkaalla sävyllä.

Huulipunia vierastavalle pelkkä kirkas huulikiiltokin on näyttävä.

Ei kommentteja: