keskiviikko 28. tammikuuta 2009

kuvaustunnelmia..

Kävin tekemässä hiuksia ja meikkejä 2008 miss Suomen perintöprinsessoille viime viikolla. Keväistä tukkaa ja meikkiä, kiharaa ja luonnollista. Juttu ilmestyi eilen Ilta-Sanomissa. Tällä viikolla olis uudet samanhenkiset setit ja lisää on tulossa. 

Aikaisemmin oon tehny paljon kuvaus- ja näytösmeikkejä. Omissa hiusnäytöksissä ja lehtien kuvauksissa meikkejä ja hiuksia, ja hiuksia esim.Marimekon muotinäytöksessä. Yleensä kuvaukset on järjestynyt ihan vaan asiakkaan tai ystävän pyynnöstä, mutta nyt ajattelin alkaa harrastaa niitä ehkä enemmänkin jos tarvetta löytyy. Vaihtelu virkistää :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot tosi taitava kun teet kaikkea tollasta hienoo.Mäkin rakastan toisten stailailua,mutta se on ihan sillai harrastusmuotona,en ole sitä alaa opiskellut,enkä voi oikein ystävien kuvia tänne laittaa tekemistäni hiustenvärjäyksistä,
kampauksista ja meikeistä.Yksi kyllä ehkä antaisi luvan.Pitääkin kysellä:).Jotenkin helpompi toisia laittaa kuin itteä.Mä haluisin hiustenpidennyksen.Paljonko se maksaisi?Asun Vantaalla.